Nenechte klouby zestárnout

Přišlo jaro a vy jste po dlouhé době opět sedli na vaše kolo a jeli jste na projížďku. Určitě to bylo fajn, ale druhý den vás bolelo celé tělo, co s tím? Pokud je to jednorázová bolest z únavy, tak stačí odpočinek, protažení a další den můžete opět sportovat. Ale co když se na vás pomalu začíná podepisovat stáří a klouby začínají dávat o sobě znát? Prášky od bolesti jsou rychlým řešením, ale rozhodně ne trvalým, protože pomohou na chvíli od bolesti, ale nevyřeší její příčinu. Co tedy můžete udělat? Jak pomoci vašim kloubům? No přece kvalitní kloubovou výživou, která opraví drobné, věkem způsobené nedostatky ve vašich kloubech a obnoví jejich funkčnost a hlavně, zbaví vás bolesti při pohybu.

protažení

To, co potřebují vaše klouby je kolagen. Ten však v průběhu našeho života přestává produkovat, a tak naše klouby začínají bolet, chůze nejen do schodů začíná být problém, zkrátka, omezení pohybu začne být nepříjemné a život nám to nehezky ztrpčuje. Je tady ale řešení, jak kolagen tělu dodávat a prodloužit tak aktivní věk o několik let. Kolagen kyselina hyaluronová Orcacollagen ale pomůže nejen vašim kloubům. Pomůže pokožce, aby se opět vypnula a také na vlasech a na nehtech zaznamenáte příjemnou změnu k lepšímu.

Udržovat se do vysokého věku v kondici, to určitě všichni chceme, jenže když začnou bolet klouby, tak je to něco, co nás pomalu začne od pohybu odrazovat až si jednoho dne řekneme, že už raději sportovat nebudeme a zůstaneme doma. To ale není správné řešení! Správným řešením je dodat tělu, co mu schází, a to je kolagen.

joga

S kolagenem jako s doplňkem stravy se nemusíte vzdávat pohybu a můžete směle dovádět na hřišti s vnoučaty i pravnoučaty. Věk je jenom číslo a záleží jen a jen na nás, nakolik se podvolíme stáří anebo nakolik budeme podporovat naše klouby a zůstaneme aktivní.

Stárněte co nejpomaleji to jde.